Inlägg

Pool

Sommar, nu skulle man ha en pool!

Nu skulle man verkligen vilja ha en pool hemma. Ett stort fint hus med en trädgård och en stor pool med trädäck runtom. Om man får drömma alltså!

Då skulle man ha en pool, en jacuzzi, en bastu och ett bra uterum. Det vore det perfekta!

Uterummet

I uterummet kan man sitta när det inte är superfint väder eller när det till och med är dåligt väder. Om det regnar kan man fortfarande bada i en pool, men när man går upp vill man värma sig och sen kan man sitta i ett härligt varmt uterum. Man kan även äta middag där om det duggar lite eller blåser mycket ute. Man kan faktiskt göra ett uterum till precis det man vill, det är bara fantasin som sätter gränser!

Jacuzzi

I Jacuzzin kan man värma sig när poolen känns för kall, man kan ha en härlig kväll med nått att dricka och pollbad. Eller varför inte ha spa och lägga en inpackning i håret och en ansiktsmask i ansiktet och därefter krypa ner i jacuzzin. Mysigt!

Pool

Poolen är det centarala i alla dessa saker. Helst en stor pool så att man kan träna och även bara plaska i poolen. Poolparty är ett måste om man har en pool hemma. Har man dessutom barn så har de jättekul med sina kompisar i poolen. Man kan ha en pool nersänkt i marken eller ovan mark, det som passar bäst just för ditt hus. Är ni många i området som vill ha en pool så kanske ni har någon allmän plats där ni kan gå ihop om en pool?

Hos POOLGIGANTEN hittar man allt man behöver för poolen. Du som går i tankarna om att bygga pool kan också rådfråga dem om hur du ska gå tillväga. Vilken sorts pool är bäst, polöverdrag, rengöring. De kan allt på poolgiganten!

Bastu

Sist men inte minst så har vi bastun. Antingen älskar man bastu eller så hatar man det har jag hört. Bastun är härlig både innan och efter ett bad. Om det är kallt i vattnet så är det skönt att värma sig i en bastu när man har badat klart. Bind ihop några kvisktar från en björk och slå den försiktigt på kroppen så har du en riktigt finsk bastu. Om du inte vill ha det på kroppen så kan du hänga den i bastun och bara njuta av doften. Härligt!