Foto

Sommarsnygg

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.se

Fin i håret till sommaren

Sommarfrisyren, vad är det som gäller nu? På sommaren vill man ha ett hårsvall som fladdrar i vinden när man har en fin småblommig sommarklänning på sig.

Sommarklänningen kan man inhandla, men hur gör man med håret. det är ju lätt att gå till frisören och klippa håret men hur gör man för att få längre hår?

Såklart kan man sätta in extensions hos frisören, men det kostar oftast ganska mycket att göra. Numera kan man faktiskt beställa sitt eget löshår. det är väldigt enkelt. Först ska man bestämma vilket typ av löshår man vill ha. det finns olika kategorier. Clip and go, hårträns eller Tape on, prova dig fram till vilket du tycker bäst om. Clip and go är en utav bästsäljarna så den är det många som gillar.

När man har valt vilket typ av löshår man ska ha så är det färgen man ska välja. Det gör ingenting om färgen inte stämmer helt med din egen hårfärg. Du kan lägga det som lite ljusare eller mörkare slingor. På Pozehair kan du även få hjälp att hitta den färgen som passar dig bäst, genom att skicka ett foto på ditt hår. Smart va?

Du hittar även alla tillbehör till ditt hår på Poze. Schampo, balsam och andra hårprodukter som du behöver för att ditt löshår ska hålla så bra som möjligt och vara fint länge. Det är värt att investera i bra produkter, både för ditt hår och för dina extensions. Du hittar även borstar, hair buns och andra roliga saker.

När du får långt hår har du inte bara ett hårsvall, du har också möjligheten att göra roliga uppsättningar eller varför inte bara en “slarvig” hair bun. Det är roligt att testa nya saker!

Ge dig själv ett hårsvall nu i sommar!