Presentation picture
Ninnicka
Ninni
En glad skånetös som lever sitt liv i Örebro just nu.Ett liv i foto, en bild säger tusen ord. Livet är en utmaning och ett äventyr, allt kan hända i det. Min stora utmaning är att klara av dagen utan ångest och panik. Vilket jag har kommit väldigt långt med. Min STORA kärlek Fredde, som ger mig trygghet,kärlek och massa kärlek. Min älskade katt Bambi som jag har kvar av tre katter, busar och kelar när man behöver lite glädje. Film är en stor del av mitt liv också älskar bio, filmmys hemma..
Har ni frågor så skriv till ninnicka@hotmail.se (och jag vill inte ha negativa saker)

 

Liten tar plats

Liten tar stor plats och är en liten terrorist 😜💞

 

Likes

Comments

Fem timmar

Tills jag har semester.. En vecka skulle behöva typ ett år så jag kan komma på fötter igen.. Fy fan vilket drygt år med mycket ångest, oro mm.. Tankarna rullar och jag fattar inte hur det har blivit så här.. Energitjuvar är inget kul, när man inte känner sig glad utan bara deprimerad.. Det är nog inte bara vädret som man blir så här utan hur jag lever också. Tankarna på vikten, barn och med flytten, gör mig så orolig. Super glad blev jag igår när jag pratade med Sofia, hon gör mig på bra humör.. Vad hände med mitt liv? Fan alltså detta måste få ett slut.. Denna ångest på att livet inte duger..
Ha en bra fredag allihopa💖

 

Likes

Comments

Beck - sjukhusmorden

Sonen till en nyligen avliden patient anklagar sin mors läkare för att ha orsakat hennes död. Kort därefter dödsstörtar läkaren från sjukhusets tak. Vad som först tros vara ett självmord visar sig snart vara ett mord.

 

Likes

Comments

Beck - invasionen

Kroppen efter en begravd person hittas och trots idoga försök går personen inte att identifiera. När sedan ytterligare en person mördas tar utredningen fart och spåren leder till en islamistisk terrorcell.

 

Likes

Comments

Känslan av

 

Likes

Comments

Magdalena Graaf - mitt perfekta liv

Får man erkänna att det är tråkigt att leka med sina barn? Ja, tydligen.

Att läsa Mitt perfekta liv är som att ta en kaffe med sin bästis - personligt, hämningslöst och fruktansvärt roligt. Magdalena Graafs nya bok är fylld av smärtsamt igenkännande läsning om fasadmorsor, bristande sexlust och den tröstlösa kampen mot kråksparkar och manchesterbröst. Men den handlar också om livets små lyckostunder, när man överlevt såväl skilsmässa som hjärnblödning och barnen och den nya kärleken får tillvaron att kännas ljus igen.

Mitt perfekta liv är både rolig och allvarlig, tankeväckande och knäpp. Magdalena bjuder bland mycket annat på dråpliga och intressanta erfarenheter om frireligiösa mödrar och moderna familjebildningar, och berättar även om hur man förpestar tillvaron för en busschaufför som försökt döda ens hund.

Budskapet är tydligt: Alla ni kvinnor som brottas med dåligt samvete över att inte lyckas hålla reda på varenda fotbollsträning, göra näringsrika matsäckar och samtidigt hålla sig i trim och vara eldiga älskarinnor - ni duger hur bra som helst ändå. Ingen jävel är perfekt.

MAGDALENA GRAAF är programledare, författare, fyrbarnsmorsa och driver en av Sveriges största bloggar. Hennes debutbok Det ska bli ett sant nöje att döda dig - en dramatisk skildring av hennes kamp för att skydda sig själv och sitt barn från en misshandlande man - har sålt i över 150 000 exemplar. Livet blev bättre för Magdalena, mycket bättre, och den här gången visar hon upp en betydligt mer humoristisk sida.

 

Likes

Comments

Pasta

 

Likes

Comments

Kristina Ohlsson - Mios blues

gentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.
Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?
Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?
Mios blues tar vid där den dramatiska thrillern Lotus blues slutade.

 

Likes

Comments

We are your friends

​Kommer den 28 augusti

 

Likes

Comments

Fantastic four

​Kommer nu den 7 augusti ser faktiskt fram emot denna.

 

Likes

Comments