​Efter succén med Försoningen återkommer Hannah och Amanda med Flykten, andra delen i trilogin Två systrar. En modern romanserie om komplicerade relationer och – framför allt – systerskap.

Systrarna Vanessa och Alicia försöker navigera sig fram i livet, finna det rätta jobbet och den stora kärleken. De är båda märkta av sin tuffa barndom med en alkoholiserad far, men har olika sätt att hantera de inre sår som blev följden. Vanessa har haft svårt med nära relationer och sökt sin trygghet i jobbet medan Alicia har försökt hitta bekräftelse som den perfekta flickvännen. Men nu verkar rollerna vara ombytta.

När Alicia ställs inför sin största kris hittills behöver hon sin syster Vanessa mer än någonsin, men hur ska Vanessa kunna hjälpa henne när hon själv har råkat illa ut?

Med Flykten visar Hannah och Amanda att de som få andra kan skildra den svåra relationen till dem vi står närmast och den där speciella tiden i livet när man försöker komma fram till vem man egentligen är.

Två systrar är underhållande romaner där det även finns plats för ångest och svärta. Filmbolaget Yellowbird har köpt rättigheterna till hela trilogin.

Likes

Comments

Den här lille mannen tycker inte om att sova.. Igår hade vi en fight på en halv timme innan han somnade.. Han bara skrek och skrek och jag hade bytt blöja och matat honom och han ville inte sova hos mig eller i soffan eller i sängen.. Övertrött liten kille och vad man än gjorde så passade inte honom. Idag har han sovit 40 min så när vi kom hem från familjecentralen så ville den här lille killen inte sova och då tänkte jag att då kommer vi ha samma fight idag.. Men idag gick de lättare att somna honom gick in i sovrummet och vaggade honom och la honom vid bröstet och satte igång lite godnattmusik för barn. Sen tog det inte lång tid innan han somnade så nu hoppas jag han sover någon timme😃
Har ni några bra sovtips?
Ni får ha en fortsatt bra dag
Puss kram

Likes

Comments

Igår när vi satte igång barnkanalen så satt Z helt förstenad fick ingen kontakt med honom.. Så söt tre månader och helt koncentrerad och han satt och skrattade till de han såg.. Idag blev det lite mys på morgonen då vi inte känner oss så bra.. Z hostar lite och de har han gjort ett tag..och vi satte oss för att titta på nalle puh och då fastnade han och koncentrerade sig och skrattade åt saker dem gjorde på tvn.. Han är såååå söt😃
Han blir tre månader imorgon och känns som tiden går för fort😜
Vad gör man när bebisar har en massa slem i halsen och är väldigt skrovlig och låter som bebisen inte får luft?
Ha en bra dag allihopa
Puss och kram

Likes

Comments

Magikerna The Four Horsemen flyttar åter gränserna för illusionkonst till nya höjder på scener runt om i världen. Ett år efter att de lurat FBI och vunnit folkets hjärtan med sina Robin Hood-aktiga konster, dyker illusionisterna upp igen för en comeback i syfte att avslöja oetiska metoder som en tech-magnat ägnar sig åt. Mannen bakom deras framträdande är ingen annan än Walter Mabry, ett tekniskt underbarn som med hot får The Four Horsemen att genomföra sitt mest omöjliga rån hittills. Deras enda hopp att rentvå sina namn är att utföra ett sista trick och avslöja den riktiga skurken.

Likes

Comments

Sammanvävda historier om relationerna mellan flera mammor och deras barn.

Likes

Comments

På en prestigefylld sydafrikansk skola drömmer Melea och hennes pojkvän om att sätta upp en hiphop-version av Romeo och Julia, men när Melea inte längre kan betala studieavgiften tvingas hon lämna skolan. Fast besluten att nå sina drömmars mål, övertalar Melea myndigheterna att stötta hennes unika konstnärliga vision. Men när adrenalinfyllda dansrepetitioner leder till rivalitet och egoism inom dansgrupperna rasar allt samman. Återigen tvingas Melea riskera allt för att skapa en oförglömlig show.

Likes

Comments

Idag ska vi bara ha en mysdag, träning av nacken och att rulla och det bästa stället är i soffan i källaren och det verkar han gilla.. Jag tänkte tvätta undan lite så inte allt ligger på golvet i tvättstugan😃 skulle behöva gå till en massör för har riktigt ont i ryggen😔
Min lilla kille börjar bli stor, tiden går så fort, 13 veckor imorgon och han bara växer💕
Vad ska ni göra denna måndag?
Ha en bra dag
Puss och kram

Likes

Comments

Denna söndag har varit lugn, vi var och handlade på Marieberg.. Lite leggings, skedar och badblöja till Z så vi kan åka och bada..
Hur har ni gjort när ni har varit och badat med era tre månaders bebisar?
Dessa foto är dem sista foto utan stämpel på Z för jag vill inte folk ska stjäla bilderna som inte har med Z att jag göra..
Så ni som vill ha bilder på Z får säga till isf😃 och då menar jag ni som är nära honom..
Nä nu blir de lite tv medans mannen har dragit sig till gymmet efter nästan ett halv års uppehåll, Z sover och Mulle bredvid (översta bilden är Z och Mulle 😃)
Vad har ni gjort denna helg?
Kärlek och respekt💕 och ta hand om varandra

Likes

Comments