Efter att ha varit hemma Hela dagen inte mått så bra.. Förkylningen vill inte släppa så när Fredde kom hem så körde vi iväg för jag behövde komma ut lite.. Körde till Bauhouse köpte några saker till diskmaskinen sen blev de in på Elgiganten och prata med den om torktumlaren.. På vägen ut så såg vi ett jättebra erbjudande och det blev en sådan kaffemaskin och istället för kaffe blev det choklad..
Så nu får vi se om Fredde har fixat det bra 😃
Sen blev det mat på wild west.. Med baby ribs och kycklingfilé.. Är ni från Örebro så gå in och ät deras mat super gott varje gång man är där..
Ha en bra kväll allihopa
Puss och kram
Kärlek och respekt💞💖

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

När ska den här förkylningen försvinna.. Jag orkar inte ens vara uppe ur sängen idag.. Knappt man orkar gå på toaletten 😔 för mycket i huvudet gör ju inte saken bättre..
Nä nu ska jag försöka vila lite till..
Ha en bra dag allihopa

Bilden där nere är rätt rolig.. För de kändes som dem hade en diskussion i sovrummet men på bilden ser man inte Kira men hon är där jag står.. Så jag sa till Fredde att han inte fick gå in i sovrummet för de var tjejsnack där 😜 stackars Fredde 😜

Likes

Comments

Efter att ha pluggat några timmar så satte jag mig med en kopp te och värmefilten för de är kallt i källaren😃 men blir nog bra.. Skulle haft hjärtats värme nu.. Men han kommer snart hem och då blir det mat och sen blir det massa mys
Ha en bra dag allihopa

Likes

Comments

god morgon alla bloggläsare..

Förstår inte vad jag gör uppe klockan 07.00 när jag är hemma.. Mår väl lite bättre idag men det känns fortfarande i kroppen. Jag har inget nytt att skriva om. Så idag blir det en massa plugg och jag ska försöka bli frisk så jag kan jobba igen.. Samtidigt som jag går i skolan. Det hade varit det bästa i och med att vi har skaffat hus. Vi har inte varit ute och fotat på länge. Men det kommer snart igen när jag känner mig lite friskare. Kanske till helgen kommer det . Men det var har varit så mycket med flytt, huset och man är helt slut i kroppen efter allt.

En sak tycker jag är tråkigt, och de är att när man pratar med någon vän så säger dem alltid och vi får träffas när ni är i Skåne. Men ni kan väl också ta er hit upp. Det är inte längre för dig än för mig. Vet att man valt själv att flytta men för det så är det väl ändå två vägar att gå inte bara från vårt håll.

Jag har ju sådan ångest att jag inte försökte fixa så att jag skulle kunna åka och hälsa på Sofia där hon är och jobbade. Det tar mig så hårt och nu blir det kanske ännu svårare då Fredde och jag har köpt hus. Har jätte ångest och jag blir ledsen på mig själv.

Igår pratade jag med Alexia, henne saknar jag massor, men vet att hon har det bra.

Min egen lilla blondin Lotta saknar jag också massor.

Sofia som har varit min räddare i nöden och verkligen den som fanns för mig i Örebro när jag kom hit saknar jag också massor.

ha en bra dag allihopa

kärlek och respekt 💓

Likes

Comments

Förkyld och gått till skolan första dagen.. Jag skulle kunna jobba.. Men jag är så förkyld så jag får nog bli frisk denna vecka så ja kan jobba och studera.. Men när jag kom hem så satte jag mig lite och rättade lite efter föreläsningen i skolan.. Hann inte helt med när det skulle skrivas men nästan allt det var inte mycket jag jade missat..
Efter det så började jag städa huset, började med köket.. Fy vad det var smutsigt, och sen tog jag sovrummet och där var inte lika smutsigt.. Imorgon får de bli vardagsrummet och datarummet..
Det blev städning i källaren också.. Och det blev lite ordentligt och fint och saker på plats som ska vara i tvättstugan 😃
Nä nu ska jag lägga mig kan somna när som helst
Ha en trevlig kväll
Puss och kram

Likes

Comments

God morgon
Idag känner jag att jag bara vill dra täcket över huvudet.. Mår inget bra, väldigt förkyld. Men nu ska jag snart de iväg till Örebro till skolan och detta ser jag fram emot 😃 detta ska jag klara.. Jag hoppas på en underbar dag och trevliga klasskamrater, så kursen kan gå bra..
Ha en bra dag allihopa
Puss och kram

Likes

Comments

Mina älskade små huliganer busar tills dem storknar och Bambi omdöpt till Morris för hon fräser varje gång hon går förbi dem men hon rör inte dem..ikväll så satt vi i källaren och tittade på Sofias änglar och nu när jag skulle lägga mig letade jag efter dem där små söta sakerna.. Och när jag kom in i sovrummet så såg jag fyra öron bad Fredde komma upp och se om han kunde hitta dem.. Och han gick med och letade.. Sen fick jag säga till att han skulle gå in i sovrummet.. Haha sötnosar
Sov Gott alla underbara människor, har blivit riktigt förkyld nu 😔
Puss och kram

Likes

Comments

Imorgon börjar allvaret och jag är så nervös inför skolstarten.. Högskola jag? De är nästan skrattretande men det är faktiskt sant.. Jag vet att Sofia hade jätte jobbigt men detta är något jag verkligen vill.. Det jag mest är rädd för är proven.. Men med hjärtats hjälp och ingen press så de ska nog gå bra😃
Ni som började studera i År hur kändes det för er?
Ni kanske också var lite nervösa

Likes

Comments