Äntligen fredag ;)


Ja då var man uppe igen, ska betala mina räkningar idag och jobba till 17… Sen vet jag inte vad jag ska göra… :( Var och åt på LaEmbanada igår med Danne, Robban och hans mamma vilket var sjukt trevligt.. ;) Sen blev det sängen hade ont i hela kroppen speciellt fötterna och knäna men jag klagar inte så idag och imorgon blir det lugnt för på söndag jobbar man igen…
Nu är det inte långt kvar då jag flyttar bara längtar.. kanske inte bara längtar på det utan hur mkt som helst… Sommarens äventyr om det kommer bli som jag har trott med vissa personer, säger en sak och menar något annat :/ Men det återstår och ser :)
Behöver lite kärlek snart känner mig rätt ensam, men ja litar inte på någon då jag ha blivit sviken så många gånger, saknar den här tryggheten och det här mysiga ;) Den dagen kommer väl också ska ni se…
Vissa människor är bara så jävla korkade, tänker bara på sig själv, klagar på att man inte kommer bli klar oc sen så säger man ja gör det själv och jag har ställt upp och hjälpt personen många gånger under en låååååååååååååång period. När inte den ena personen funkar så går man och snackar skit om den personen till en annan person och när inte den personen duger går man till den första och snackar skit om den andra personen till den första… Fjortis nivå och du ska vara vuxen glöm det bara.. Det var sånt man gjorde i grundskolan… Lägg nu ner, jag vet iaf var jag har dig nu och vad du är för en person, tråkigt att man inte kan bete sig
Nu ska jag snart dra till bussen så jag kan ta mig till jobb, mamma var hemma vid 12 i natt vilket inte jag tycker är okej men hon är envis så det finns inte så mycket man kan göra…
puss och kram

♥Love Ninni♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s